De pro-voet pedicure

Wat doet een pedicure precies?

 

Een pedicure knipt op juiste wijze uw nagels, verwijdert eelt en likdoorns, verhelpt nagelproblemen op professionele wijze.

 

Verder kan ik u adviezen geven, nagaan waar de klachten vandaan komen, en samen met u tot een oplossing komen. In sommige gevallen kan ik u doorverwijzen naar een podoloog of podotherapeut. Dit is meestal het geval wanneer voetklachten verband houden met klachten op andere plaatsen in het lichaam, zoals knieën, de heupen, of de onderrug.

 

Waaraan herkent u een vakbekwame ProVoet pedicure?

 

ProVoet is de Nederlandse branchevereniging voor pedicures. Alle leden van ProVoet worden verplicht om een door de branche erkend vakdiploma te halen. Hierdoor weet u zeker dat uw voeten door een deskundige voetverzorger behandeld worden! U herkent de gediplomeerde leden aan het logo van ProVoet, bijvoorbeeld op hun gevelbord, afsprakenkaartjes en op hun website, net zoals hier.

 

 

  

Normale voet

Holvoet

PlatvoetHet wijzigen of annuleren van afspraken.

Graag 24 uur van tevoren de gemaakte afspraak wijzigen of annuleren.

Bij het niet nakomen van een afspraak zoals: te laat afbellen, het afwezig zijn zonder tegenbericht, zal de voor u gereserveerde tijd in rekening worden gebracht.

Links naar de websites van  ProVoet en Procert vindt u hieronder.